71750 LEGO® Ninjago Lloyd hidro robotas

19,99 €
Nėra
Kodas
71750

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Nindzių gerbėjai gali nerti į nesibaigiančias pramogas, atkurdami scenas iš NINJAGO®: Seabound TV serialo su itin šauniu Lloyd hidro robotu (71750). Nindzių žaidimo rinkinį sudaro lankstus žaislinis robotas su dideliu kardu vienoje rankoje ir hidrauline letena kitoje, kuris įkvepia epiniam žaidimui vaidmenimis.

  • Kodas, serija: 71750 LEGO Ninjago
  • Detalių skaičius: 228
  • Rekomenduojamas amžius nuo 7 metų.

Povandeninis žaidimo rinkinys turi 2 minifigūrėles: Scuba Lloyd su kauke, deguonies balionu ir plaukmenimis bei Maaray sargybinį. Vaikai gali žaisti savus nuotykius, kad išsiaiškintų, kuri pusė atkovos bangos amuletą, kuris taip yra rinkinyje.

LEGO® rinkiniai lavinamosioms pramogoms.
NINJAGO žaidimo rinkiniai suteikia vaikams galimybę pabėgti į neįtikėtiną fantazijos pasaulį, kuriame žaisdami prasmingą žaidimą vaidmenimis gali pažinti nindzių vertybes: narsą, pasiaukojimą ir šeimą. Jie gali prasimanyti savų istorijų su nuostabia šaunių žaislų kolekcija, kurią sudaro drakonai, robotai ir transporto priemonės.

  • LEGO® NINJAGO® Lloyd hidro robotas (71750) yra fantastiškas povandeninis žaidimo rinkinys vaikams su lanksčiu robotu, kuris suteiks ištisas valandas įspūdingų nuotykių.
  • Nindzių žaidimo rinkinį sudaro 2 minifigūrėlės: Scuba Lloyd su kauke, deguonies balionu ir plaukmenimis bei Maaray sargybinis. Priešininkai gali kautis dėl neįkainojamo bangos amuleto, kuris taip pat yra rinkinyje.
  • Robotas turi lanksčias kojas, atsidarančią kabiną, kurioje telpa Lloyd, didelį kardą vienoje rankoje ir hidraulinę leteną kitoje, skirtus mūšiui po vandeniu.
  • Šis kovos žaidimo rinkinys taps puikia netikėta dovanėle vaikams nuo 7 metų amžiaus, kuriems patinka nindzės.
  • Įspūdingas žaislinis robotas yra 17 cm aukščio – idealaus nešiojamo dydžio, kad būtų galima tiek žaisti namuose, tiek pasiimti į kelionę.
  • Atraskite kitus rinkinius, sukurtus pagal NINJAGO®: Seabound TV serialą, įskaitant Nindzių greitaeigis povandeninis laivas (71752), Vandens drakonas (71754), Hydro Bounty (71756) ir Begalinės jūros šventykla (71755).
  • LEGO® NINJAGO® sudaro įspūdinga kolekcija smagių žaidimo rinkinių, kurie padeda vaikams atsiplėšti nuo ekrano ir mokytis teigiamų gyvenimo įgūdžių, išradingai žaidžiant vaidmenimis.
  • Daugiau nei 6 dešimtmečius LEGO® kaladėlės gaminamos iš aukštos kokybės medžiagų, kad jos visada vienodai susijungtų ir atsiskirtų – tam nebūtini nindzių įgūdžiai ir jėga!
  • LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus saugos standartus, todėl dėl savo vaikų galite būti ramūs.

Papildoma informacija
Barkodas5702016912296
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 7 metų
LytisTinka visiems
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71750 LEGO® Ninjago Lloyd hidro robotas
Jūsų atsiliepimas