71745 LEGO® NINJAGO® Lloyd džiunglių motociklas

19,99 €
Nėra
Kodas
71745

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Unikalus NINJAGO® motociklas ir banglentė 2-in-1 žaidimo rinkinyje

Nindzių gerbėjams patiks šis itin šaunus Lloyd džiunglių motociklas – 2-in-1 transporto priemonė, kurią sudaro nindzių motociklas ir banglentė.

  • Kodas, serija: 71745 LEGO® NINJAGO® 
  • Detalių skaičius: 183
  • Rekomenduojamas amžius nuo 7 metų

 

Braukis tankiomis džiunglėmis paslaptingoje saloje su Lloyd džiunglių motociklu. Bet saugokis Rumble Keeper – jis yra pasirengęs duoti atkirtį savo pavojinga ietimi, kad apsaugotų brangų audros amuletą! Šauk į jį iš 2 motociklo šaudyklių arba atskirk nuo motociklo skraidyklę, kad Nya galėtų ja prisijungti prie mūšio tarsi burlente. Kas nugalės šioje įspūdingo veiksmo kovoje?


Vaikams be galo patiks atkurti veiksmo scenas iš LEGO® NINJAGO® TV serialo su šiuo fantastišku Lloyd Džiunglių motociklu (71745). 2-in-1 transporto priemonę sudaro 2 smaigų šaudyklės, atidaroma kabina, veikianti pakaba ir skraidyklė, kurią galima atskirti ir naudoti kaip banglentę.Unikalūs žaislai fantastiškiems nuotykiamsNindzių žaidimo rinkinys turi 3 minifigūrėles: salos Lloyd, salos Nya ir Rumble Keeper, kurios padės vaikams žaisti įsivaizduojamus nuotykius džiunglėse ir jūroje. Šie personažai gali kovoti tarpusavyje, kad paaiškėtų, kam atiteks neįkainojamas audros amuletas, kuris taip pat pridedamas prie šio rinkinio.Geriausi žaislai nindzių gerbėjamsNINJAGO žaidimo rinkiniai skatina vaikus atsitraukti nuo ekranų ir tobulinti pagrindinius įgūdžius, betarpiškai žaidžiant savarankiškai ar su draugais. Įspūdinga nindzių žaislų kolekcija, kurią sudaro drakonai, robotai ir transporto priemonės, atveria įspūdingų nuotykių pasaulį.

• LEGO® NINJAGO® Lloyd džiunglių motociklas (71745) yra nuostabi 2-in-1 nindzių transporto priemonė su nindzių motociklu ir banglente, suteikianti vaikams daugybę žaidimo galimybių.


• Nindzių žaislas turi 3 minifigurėles: ginkluoti salos Lloyd ir salos Nya stoja į kovą prieš Rumble Keeper, kuris turi šaunią ietį ir skydą.


• Žaislinis motociklas turi veikiančią važiuoklę, atsidarančią kabiną su vieta salos Lloyd bei nuimamą skraidyklę, kuri virsta burlente, kuria salos Nya gali atskubėti į mūšį.


• Šis nindzių žaidimo rinkinys suteikia vaikams nuo 7 metų smagių konstravimo užduočių ir gali tapti puikia dovana vaikams, kurie verti atlygio.


• Žaislinis motociklas yra 16 cm aukščio, 21 cm ilgio ir 6 cm pločio – puikus nešiojamas dydis žaisti namuose ar kelyje.


• Ieškokite daugiau NINJAGO® rinkinių, įkvėptų TV serialo, įskaitant Džiunglių drakonas (71746), Keeper kaimas (71747) ir Katamaranų jūros mūšis (71748).


• LEGO® NINJAGO® išsiskiria nuostabia kolekcija neįtikėtinų žaidimo rinkinių, kurie padeda vaikams atsitraukti nuo ekrano ir mokytis gyvenime praverčiančių įgūdžių smagiai ir išradingai žaidžiant vaidmenimis.


• Daugiau nei 6 dešimtmečius LEGO® kaladėlės gamintos iš aukštos kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos susijungtų ir atsiskirtų. Nindzių įgūdžiai nebūtini!


• LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus saugos standartus, todėl galite būti ramūs, kad vaikams niekas negresia.


Papildoma informacija
Barkodas5702016889239
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 4 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26.2 x 19.1 x 6.1 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71745 LEGO® NINJAGO® Lloyd džiunglių motociklas
Jūsų atsiliepimas