71736 LEGO® Ninjago Riedulių patranka

39,99 €
Nėra
Kodas
71736

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Įspūdingas NINJAGO® šaudančio lėktuvo ir kalėjimo žaidimo rinkinys.

Vaikai gali ištisas valandas mėgautis išradingais žaidimais su šiuo nuostabiu Riedulių patrankos žaidimo rinkiniu, kurį sudaro šaudantis lėktuvas ir žaislinis kalėjimas nindzių nuotykiams.

  • Kodas, serija: 71736 LEGO® NINJAGO®
  • Detalių skaičius: 449
  • Rekomenduojamas amžius nuo 8 metų.

 

Kilk į padangę su Cole pilotuojamu puikiu nindzių lėktuvu Riedulių patranka! Iššauk iš 8 galingų lėktuvo spyruoklinių šaudyklių į blogąjį Eyezor, esantį apačioje ant žemės. Nusitaikyk į kalėjimą, kad pramuštum Lloyd kamerą. Privalai triumfuoti NINJAGO® miesto padangėje ir pademonstruoti riboto leidimo auksinę Kai Legacy minifigūrėlę, skirtą LEGO® NINJAGO rinkinių 10-mečiui paminėti.

Ninja gerbėjams patiks šis šiuolaikiškas šaudančio lėktuvų Riedulių patrankos (71736) atnaujinimas įspūdingiems mūšiams rengti iš LEGO® NINJAGO® TV serialo 4 sezono. Lėktuvo žaislas turi 8 spyruoklines šaudykles ant besisukančio priekio, kuriomis galima nusitaikyti ir greitai iššauti į blogiuką Eyezor arba kalėjimo pastatą ir išlaisvinti įkalintą Lloyd. Vaikams, kurie linkę kurti fantastiškas veiksmo istorijas Šį Nindzių žaislą sudaro 4 minifigūrėlės: nindzės Cole, Lloyd ir Kai Legacy bei jų priešas Eyezor, kurios suteiks vaikams viską, ko reikia įtemptiems nuotykiams sukurti. Naujoji 2021 m. sausio Kai Legacy figūrėlė yra dar nematytos auksinės spalvos su stoveliu NINJAGO žaidimo rinkinių 10-mečiui paminėti. Puikios dovanos nindzių gerbėjams LEGO NINJAGO žaidimo rinkiniai suteikia raktą į įspūdingą nuotykių pasaulį. NINJAGO gerbėjai gali suvienyti jėgas su savo herojais, kad išmoktų gyvenimo įgūdžių ir kovotų su pavojingais priešais, žaisdami vaidmenimis su nuostabia nindzių žaislų kolekcija, kurią sudaro drakonai, reaktyviniai lėktuvai ir šventyklos.

• LEGO® NINJAGO® Riedulių patranka (71736) yra atnaujintas šiuolaikiškas Legacy žaidimo rinkinys, kurį sudaro be galo šaunus šaudantis lėktuvas ir nindzių kalėjimas, tad vaikai turi viską, ko reikia veiksmo kupinai patirčiai.

• Su 4 minifigūrėlėmis: nindze Cole, Lloyd ir Kai Legacy kovai su blogiuku Eyezor ir LEGO® NINJAGO® TV serialo 4 sezono scenoms atkurti.

• Vaikams patiks greitai iššauti 8 užtaisus iš besisukančio nindzių lėktuvo priekio į priešus arba į kalėjimą, kad išlaisvintų įkalintą nindzę.

• Su išskirtine kolekcine Kai Legacy auksine minifigūrėle su stoveliu NINJAGO® žaislų 10-mečiui paminėti.

• Ieškokite kitų išskirtinių kolekcinių auksinių minifigūrėlių kituose NINJAGO® rinkiniuose: Elementų turnyras (71735) ir X-1 nindzė padegėjas (71737) ir Zane Milžiniškų mechaninių robotų kova (71738).

• Šis nuostabus žaislas suteikia vaikams nuo 8 metų malonių konstravimo užduočių ir gali tapti puikia gimtadienio ar šventine dovana NINJAGO® gerbėjams.

• Nindzių mūšio žaislas yra 12 cm aukščio, 28 ilgio ir 25 cm pločio – idealaus dydžio žaisti namuose arba įsimesti į kuprinę pramogoms kelyje.

• LEGO® NINJAGO® turi nuostabią kolekciją konstruojamų žaislų ir minifigūrėlių, kurios taps geidžiamomis dovanomis, padėsiančiomis jiems apsimesti herojais nindzėmis.

• Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gamintos iš aukštus kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti, kad jos kaskart atsiskirtų taip pat. Nindzių įgūdžiai nebūtini!

• LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka aukštus saugos standartus pasaulyje, todėl jūsų vaikai yra saugiose rankose su LEGO žaidimų rinkiniais.


Papildoma informacija
Barkodas5702016888751
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai38 x 26 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71736 LEGO® Ninjago Riedulių patranka
Jūsų atsiliepimas