60355 LEGO® City Missions Vandens policijos detektyvų misijos

Ypatinga kaina 29,99 € Kaina 34,99 €
Nėra
Kodas
60355

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Interaktyvus LEGO® City policijos žaidimo rinkinys.

Nudžiuginkite vaikus interaktyvia žaidimo patirtimi, kurioje jiems reikės atlikti pagrindinį vaidmenį skaitmeninėse istorijose, naudojant tikras LEGO® kaladėles ir įveikti misijas ekrane.

Pasinerk į nuostabų interaktyvių nuotykių su LEGO® City Missions pasaulį! Pamiršk konstravimo instrukcijas ir išsiruošk į įspūdingas vandens policijos detektyvų misijas su TV serialo LEGO City Adventures personažu Duke DeTain. Pasitik smagų personažų būrį ekrane, tinkink šaunų katerį ir atlik pagrindinį vaidmenį įspūdingose skaitmeninėse istorijose. Ką sukonstruosi, kad išsisuktum iš keblios padėties?

  • Kodas, serija: 60355 LEGO® City
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų

Supažindinkite vaikus su interaktyvia policijos detektyvų žaidimo patirtimi, kurioje jie atlieka pagrindinį skaitmeninių nuotykių istorijų vaidmenį, naudodami tikras LEGO® kaladėles, kad įveiktų įtraukiančias misijas ekrane ir istorijai būtinus konstravimo iššūkius. Šį LEGO City Vandens policijos detektyvų misijų (60355) žaidimo rinkinį sudaro šaunus žaislinis misijų kateris, plėšikų kamera ir 4 smagios minifigūrėlės, įskaitant populiarų TV serialo LEGO City Adventures personažą Duke DeTain. Atsisiųskite nemokamą programėlę Šiam LEGO City Vandens policijos detektyvų misijų žaidimo rinkiniui reikalingas išmanusis telefonas su nemokama programėle LEGO Building Instructions. Vaikai mokosi žaisdami Su LEGO City Missions žaidimo rinkiniais vaikai nuo 6 metų tampa veiksmo herojais, tobulina kūrybinius ir problemų sprendimo įgūdžius sąveikaudami su mėgstamais personažais ekrane ir sprendžia betarpiškus konstravimo iššūkius be jokių instrukcijų, kad įveiktų visas kliūtis!

• Betarpiškos skaitmeninės nuotykių istorijos. Supažindinkite vaikus su interaktyvaus LEGO® žaidimo patirtimi su šiuo LEGO City Vandens policijos detektyvų misijų (60355) žaidimo rinkiniu.
• Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia, norint sukonstruoti misijos katerį ir spręsti konstravimo iššūkiams be instrukcijų, bei 4 minifigūrėlės, įskaitant LEGO® City TV personažą Duke DeTain.
• Interaktyvus LEGO® City policijos žaidimas vaikams. Vaikai atlieka pagrindinį skaitmeninių nuotykių istorijų vaidmenį, naudodami tikras LEGO kaladėles, kad įveiktų nusikaltėlių gelbėjimo misijas ekrane.
• Tinka dovanoti. Šį interaktyvių LEGO® City Vandens policijos detektyvų misijų žaidimo rinkinį galima dovanoti šventėms, gimtadieniui arba bet kuria kita proga vaikams nuo 6 metų, kuriems patinka šaunūs žaislai ir vaizdo žaidimai.
• Matmenys. Sukonstruotas pagrindinis misijų katerio modelis yra 4 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 6 cm pločio.
• Kupinas priedų misijoms. Minifigūrėlių priedus sudaro nardymo įranga, didinamasis stiklas, gelbėjimo liemenė, radijo stotelė, žiūronai, antrankiai, fotoaparatas ir lobis.
• Žaidimas be instrukcijų. Vaikai naudoja tikras LEGO® kaladėles ir savo kūrybiškumą, kad išspręstų konstravimo iššūkius ekrane ir įveiktų visas kliūtis!
• Programėle grįstas žaidimo rinkinys. LEGO® City Missions žaidimo rinkiniams būtinas išmanusis telefonas arba planšetinis kompiuteris su programėle LEGO Building Instructions.
• Užtikrinta kokybė. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
• Svarbi sauga. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017189765
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai28 x 26 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60355 LEGO® City Missions Vandens policijos detektyvų misijos
Jūsų atsiliepimas