60329 LEGO® City Diena mokykloje

Ypatinga kaina 58,99 € Kaina 64,99 €
Nėra
Kodas
60329

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Šis LEGO® City Dienos mokykloje rinkinys yra kupinas smagių ypatybių išradingam žaidimui, įskaitant LEGO City Adventures TV serialo personažus Billy ir Maddy.

Paskubėk į autobusą, kad smagiai praleistum dieną mokykloje su LEGO® City TV personažais Billy ir Maddy. Saugokis berniuko, lekiančio BMX dviračių juosta! Nuleisk neįgaliojo vežimėlio keltuvą, padėk moksleiviui išlipti ir pereik perėja į mokyklos kiemą. Išbandyk kopimo sienelę arba žaisk klases iki muzikos pamokos, kurioje galėsi mušti būgną. Ši mokykla be galo šauni!

  • Kodas, serija: 60329 LEGO® City
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų

Su LEGO® City Paplūdimio gelbėtojų stoties (60328) žaisliniu žaidimo rinkiniu, kurį sudaro 2 aukštų pastatas su valdymo kambariu ir daugybe gelbėjimo įrangos, įskaitant šaunų keturratį. Be to, vaikai gali naudotis spalvingu ledų vežimėliu ir paplūdimio aplinka su kelio plokštele, skirta prijungti prie kitų LEGO žaidimo rinkinių. Pridėjus perintį vėžlį, krabą ir 4 personažų minifigūrėles, išradingas žaidimas tesis ištisas valandas. • Skaitmeninės konstravimo instrukcijos vaikams nuo 5 metų amžiaus Prie LEGO konstravimo žaislo pridedamos spausdintos ir interaktyvios skaitmeninės konstravimo instrukcijos. Patogus skaitmeninis vadovas, pasiekiamas nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, turi puikių priartinimo ir pasukimo įrankių, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėti konstruojamus modelius iš visų kampų. Vaikai moksi žaisdami LEGO City žaisliniai žaidimo rinkiniai pasižymi ypatybių kupinais pastatais, šauniomis transporto priemonėmis ir linksmais personažais. Vaikai susipažįsta su aplinkiniu pasauliu per istorijas, kurios smagiai ir įdomiai atspindi realų gyvenimą.

• Paplūdimio tematikos žaidimo rinkinys vaikams nuo 5 metų amžiaus – su šiuo LEGO® City Paplūdimio gelbėtojų stoties (60328) konstravimo žaislu, skirtu išradingam žaidimui, saulėtas paplūdimys visada po ranka.
• Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti 2 aukštų gelbėtojų stotį, keturratį, ledų vežimėlį paplūdimio aplinką su palme, bei 4 minifigūrėlės ir krabo bei vėžlio figūrėlės.
• Sukurtas išradingam žaidimui – 2 aukštų gelbėtojų stotis turi daugybę idėjų žaidimui, įskaitant valdymo kambarį su darbo vieta ir garsiakalbiais ir žaislinį keturratį.
• Dovana bet kokiai progai – šį LEGO® žaislą galima dovanoti gimtadieniui, šventei ar bet kuria kita proga vaikams 5 nuo metų amžiaus.
• Žaislai, skirti žaisti ir eksponuoti. Sukonstruota Paplūdimio gelbėtojų stotis yra 15 cm aukščio, 22 cm pločio ir 20 cm gylio.
• LEGO® minifigūrėlių priedai papildo žaidimą. Rinkinyje yra smagių priedų išradingam žaidimui, pvz., šiukšlių čiuptuvai, butelis, gelbėjimosi plūduras, mobilusis telefonas ir žiūronai.
• Spausdintos ir skaitmeninės instrukcijos. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti modelius iš visų kampų, konstruodami su LEGO® Building Instructions programėle, skirta išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.
• Kūrybiškas žaidimas vaikams. Žaisdami vaikai įgyja daugiau pasitikėjimo savimi ir tobulina pagrindinius įgūdžius.
• Dėmesys kokybei. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
• Svarbi sauga. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017161594
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai37 x 35 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60329 LEGO® City Diena mokykloje
Jūsų atsiliepimas