60323 LEGO® City Great Vehicles Akrobatinis lėktuvas

Ypatinga kaina 9,99 € Kaina 10,99 €
Nėra
Kodas
60323

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Viršgarsinis akrobatinio lėktuvo veiksmas vaikams!Su šiuo Akrobatinio lėktuvo žaisliniu žaidimo rinkiniu, kurį sudaro šaunus reaktyvinis lėktuvas ir piloto kaskadininko minifigūrėlė su puikiu šalmu, suteiks išradingam žaidimui viršgarsinio greičio.

Kilk į padangę Akrobatiniu lėktuvu. Šis vikrus reaktyvinis lėktuvas pasižymi didele galia – pasigrožėk jo dideliais uodegos eleronais ir turbina! Čiupk šalmą ir kopk vidun. Praskriek palei žemės paviršių, išdarinėk beprotiškus triukus padangėje ir saugiai nusileisk. Nuostabu!

  • Kodas, serija: 60323 LEGO® City
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų

škelkite vaikų vaizduotę į padangę su LEGO® City Akrobatinio lėktuvo (60323) žaidimo rinkiniu, kurį sudaro spalvingas žaislinis reaktyvinis lėktuvas su dideliais uodegos eleronais ir liepsnojančia turbina. Atidarykite kabiną ir įsodinkite pridedamą pilotą kaskadininką veiksmo kupiniems žaidimo vaidmenimis nuotykiams padangėse. Įtraukianti konstravimo patirtis vaikams nuo 5 metų amžiaus LEGO City Akrobatinio lėktuvo žaislinis žaidimo rinkinys turi aiškų iliustruotą spausdintą konstravimo vadovą ir skaitmenines konstravimo instrukcijas pasiekiamas programėlėje LEGO Building Instructions, skirtoje išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Šis nuostabus nuoseklus interaktyvus vadovas suteikia vaikams galimybę priartinti, pasukti ir apžiūrėti užbaigtą modelį iš visų kampų. LEGO City Didžiosios transporto priemonės Vaikai auga nuostabių transporto priemonių ir mašinų apsuptyje, o su LEGO City Didžiųjų transporto priemonių rinkiniais jie gali jas pažinti iš arčiau, žaisdami su tikroviškai modeliais ir smagiais personažais, kurie įkvepia nevaržomam išradingam žaidimui.

• Iškelkite kūrybišką žaidimą į padanges – su šiuo LEGO® City Akrobatinio lėktuvo (60323) konstravimo rinkiniu vaikų vaizduotė galės laisvai skrajoti padebesiais. Viršgarsinė pažintis su LEGO City Didžiųjų transporto priemonių visata.
• Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti žaislinį akrobatinį lėktuvą su nusileidimo ratukais, reguliuojamasi uodegos eleronais ir liepsnojančia turbina, bei piloto minifigūrėlė.
• Smagus žaislinis lėktuvas. Vaikai gali atidaryti kabiną ir įsodinti piloto minifigūrėlę, o tada pasileisti džiuginti minią akrobatiniais triukais ore.
• Dovana bet kokia proga. Švenčių, gimtadienio ar bet kurios kitos dienos dovana berniukams ir mergaitėms nuo 5 metų amžiaus.
• Patogu nešioti ir pasidėti. Sukonstruotas LEGO® City Akrobatinis lėktuvas yra 8 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 16 cm pločio.
• Žaidimo rinkinys be baterijų. Šis žaislinis akrobatinis lėktuvas varomas vaikų vaizduote.
• Su spausdintomis ir skaitmeninėmis instrukcijomis. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti modelį iš visų kampų, konstruodami su nemokama LEGO® Building Instructions programėle, išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.
• LEGO® City Didžiųjų transporto priemonių rinkiniai padeda vaikams įgyti pasitikėjimo savimi ir tobulinti pagrindinius įgūdžius su tikroviškais žaislais ir smagiais personažais, kurie įkvepia nevaržomam išradingam žaidimui.
• Aukštos kokybės žaislai. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
• Svarbi sauga. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017116921
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai16 x 14 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60323 LEGO® City Great Vehicles Akrobatinis lėktuvas
Jūsų atsiliepimas