60322 LEGO® City Great Vehicles Lenktynių automobilis

Ypatinga kaina 9,99 € Kaina 10,99 €
Nėra
Kodas
60322

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Šaunus žaislinis lenktynių automobilis!

Vaikams nuo 4 metų, kurie mėgsta žaislinius automobilius, patiks šis LEGO® City žaidimo rinkinys, kurį sudaro F1 stiliaus lenktynių automobilis ir mechaniko bei lenktynininko minifigūrėlės.

Trauk į lenktynių trasą milžiniško greičio veiksmui su nepaprastai šauniu lenktynių automobiliu. Čiupk lenktynių šalmą, šok vidun ir visu greičiu atsiplėšk nuo startinės linijos. Reikia stabtelėti? Jokių problemų! Padėk mechanikui greitai pataisyti automobilį ir vėl sugrįžk į trasą mušti rekordų ir laimėti prizą!

  • Kodas, serija: 10781 LEGO® City
  • Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų

Supažindinkite vaikus su pramogų ir jaudulio pasauliu su šiuo LEGO® City Lenktynių automobilio (60322) žaisliniu žaidimo rinkiniu, kurį sudaro F1 stiliaus automobilis ir įrankiai bei prizinė taurė. Pridėjus mechaniko ir lenktynininko minifigūrėles galima leistis į ištisas valandas įspūdingų lenktynių nuotykių! Smagus konstravimas berniukams ir mergaitėms nuo 4 metų amžiaus Šis 4+ žaislinis konstravimo rinkinys turi iliustruotą spausdintą konstravimo vadovą ir LEGO pradinės kaladėlės elementą – iš anksto paruoštą pagrindą nuo kurio galima pradėti konstruoti. Be to, gausite skaitmenines konstravimo instrukcijas pasiekiamas programėlėje LEGO Building Instructions, skirtoje išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Šis nuostabus interaktyvus vadovas suteikia vaikams galimybę priartinti, pasukti ir apžiūrėti užbaigtą modelį iš visų kampų. Pramogų pasaulis LEGO City Didžiųjų transporto priemonių žaidimo rinkiniai perkelia vaikus į veiksmo epicentrą su šauniais žaislais, kurie įjungia aukštesnę žaidimo pavarą. Vaikai gali pažinti įvairias sausumos, oro ir vandens transporto priemones ir žaisti smagias istorijas, kurios įdomiai vaizduoja realų pasaulį.

• Lenktynių nuotykiai vaikams nuo 4 metų amžiaus – suteikite išradingam žaidimui daugiau greičio su šiuo LEGO® City Lenktynių automobilio (60322) žaisliniu žaidimo rinkiniu. Smagus įvadas į LEGO City Didžiųjų transporto priemonių visatą.
• Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti žaislinį lenktynių automobilį, ir prizinė taurė, įrankiai bei vairuotojo ir mechaniko minifigūrėlės.
• F1 stiliaus detalės. Vaikai gali tyrinėti žaislinį lenktynių automobilį konstruodami, o paskui pasodinti vairuotoją prie vairo ištisoms valandoms išradingų lenktynių pramogų.
• Smagi dovana bet kokiai progai. Šį LEGO® City Didžiųjų transporto priemonių lenktynių automobilio žaislinį konstravimo rinkinį galima dovanoti gimtadieniui, šventei ar bet kuria kita proga vaikams 4 nuo metų amžiaus.
• Žaiskite kelyje. Sukonstruotas lenktynių automobilis yra 3 cm aukščio, 11 cm ilgio ir 5 cm pločio, todėl vaikai juo gali žaisti visur ir visada.
• Su smagiais minifigūrėlių priedais. Šis lenktynių automobilio žaidimo rinkinys turi žaislinį LEGO® kūjį, veržliaraktį, lenktynių šalmą ir prizinę taurę lenktynių veiksmui ir remontui sustojimų metu.
• Instrukcijos mažiesiems konstruotojams. Šį 4+ rinkinį sudaro LEGO® pradinės kaladėlės elementas, iliustruotas konstravimo vadovas ir skaitmeninės konstravimo instrukcijos, pasiekiamos nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions.
• Įjunkite aukštesnę žaidimo pavarą. LEGO® City Didžiųjų transporto priemonių žaidimo rinkiniai pasižymi tikroviškomis transporto priemonėmis ir smagiais personažais. Vaikai tobulina pagrindinius įgūdžius ir įgyja pasitikėjimo savimi.
• Užtikrinta kokybė. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
• Svarbi sauga. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017117102
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 4 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai16 x 14 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60322 LEGO® City Great Vehicles Lenktynių automobilis
Jūsų atsiliepimas