60319 LEGO® City Fire Ugniagesių gelbėjimo operacija ir policijos gaudynės

Ypatinga kaina 27,99 € Kaina 29,99 €
Nėra
Kodas
60319

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Šis LEGO® City ugniagesių ir policijos rinkinys kupinas istorijoms įkvepiančių detalių vaikams, kuriems patinka veiksmo kupinas žaidimas ir LEGO City Adventures TV serialas.

Atsargiai, katyte! CYPT… BUM! Su grobio maišu sprunkanti nusikaltėlė automobiliu atsitrenkė į šviesoforą ir sukėlė gaisrą mieste. Iškviesk policijos motociklą, kad sugautum bėgančią vagilę! Tada šok į LEGO® City TV ugniagesio Bob pikapą, trauk į įvykio vietą ir pakelk šaunų ugniagesių droną liepsnoms užgesinti. LEGO City mieste laukia šaunūs nuotykiai!

  • Kodas, serija: 60319 LEGO® City
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų

Vaikams, kurie mėgsta veiksmo kupiną žaidimą, patiks LEGO® City Ugniagesių gelbėjimo operacijos ir policijos gaudynių (60319) žaidimo rinkinys. Jis kupinas istorijas įkvepiančių detalių ir šaunių transporto priemonių, įskaitant ugniagesių pikapą su dronu, policijos motociklą ir nusikaltėlės automobilį. Pridėjus katės figūrėlę ir 3 minifigūrėles, įskaitant ugniagesį Bob iš TV serialo LEGO City Adventures, žaidimas prasidės ir niekad nesiliaus! Puikus konstravimo žaislas vaikams nuo 5 metų amžiaus Prie rinkinio pridedamas nuoseklus iliustruotas konstravimo vadovas ir interaktyvios skaitmeninės konstravimo instrukcijos. Patogus skaitmeninis vadovas, pasiekiamas nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, turi puikių priartinimo ir pasukimo įrankių, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėti konstruojamus modelius iš visų kampų. LEGO City kūrybos pasaulis LEGO City žaidimo rinkiniai suteikia šaunią konstravimo ir žaidimo patirtį su ypatybių gausiais pastatais, tikroviškomis transporto priemonėms ir smagiais personažais, kurie skatins kūrybiškai ir nevaržomai žaisti vaidmenimis tikrus įvykius ir kasdienius herojus.

• Veiksmo kupini žaislai vaikams nuo 5 metų. Atverkite veiksmo kupiną žaidimo pasaulį su šiuo LEGO® City Ugniagesių gelbėjimo operacijos ir policijos gaudynių (60319) žaidimo rinkiniu, prie kurio pridedamas LEGO City Adventures TV serialo personažas.
• Kas yra dėžutėje? Ugniagesių pikapas su dronu, policijos motociklas, nusikaltėlės automobilis, gaisro scena su šviesoforu, katės figūrėlė ir 3 minifigūrėlės, įskaitant LEGO® City TV personažą Bob.
• Ypatybės ir funkcijos. Vaikai gali šaudyti LEGO® vandens elementus iš drono, nuversti šviesoforą ir pakelti arba nuleisti LEGO liepsnas gaisro vietoje.
• Gimtadienio ar bet kurios progos dovana. Šis LEGO® City ugniagesių žaidimo rinkinys yra skirtas vaikams nuo 5 metų amžiaus, kuriems patinka išradingas žaidimas vaidmenimis.
• Šio kelių modelių rinkinio ugniagesių pikapas su žaisliniu dronu yra 6 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 7 cm pločio.
• Smagūs LEGO® priedai. Šio rinkinio žaislinius priedų elementus sudaro žuvis, antrankiai, 2 radijo stotelės, 3 banknotų elementai ir vagilės maišas.
• Su spausdintomis ir skaitmeninėmis instrukcijomis. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti užbaigtą modelį iš visų kampų, konstruodami su nemokama LEGO® Building Instructions programėle, išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.
• Pasaulio pažinimas žaidžiant. LEGO® City žaidimo rinkiniai skirti tobulinti fizinius įgūdžius ir suteikti pasitikėjimo savimi kūrybingai žaidžiant.
• Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
• Svarbi sauga. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017161037
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai28 x 26 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60319 LEGO® City Fire Ugniagesių gelbėjimo operacija ir policijos gaudynės
Jūsų atsiliepimas