60317 LEGO® City Police Policijos gaudynės banke

Ypatinga kaina 99,99 € Kaina 109,99 €
Nėra
Kodas
60317

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Aukštos kokybės LEGO® City policijos žaidimo rinkinys, kupinas nuostabių funkcijų ištisoms valandoms veiksmo kupino žaidimo su 5 LEGO City TV personažų minifigūrėlėmis.

Betty, Hacksaw Hank ir Vito surengė miesto banko apiplėšimą. Bum! Jie atvėrė milžiniškas ertmes sienoje, kad pagrobtų auksą, bankomatą ir banknotų skaičiuoklę. Tai aukštųjų technologijų nusikaltimas – jie net gi turi droną! Metas kviesti į LEGO® City specialiąsias pajėgas. Pasitelk tinklus šaudantį sraigtasparnį, lipk į nepaprastai tvirtą šarvuotį ir padėk Rooky Partnur ir Sam Grizzled apsaugoti miestą!

  • Kodas, serija: 60317 LEGO® City
  • Rekomenduojamas amžius nuo 7 metų

Su šiuo LEGO® City Policijos gaudynių banke (60317) žaidimo rinkiniu, kurį sudaro funkcijų kupinas banko pastatas, valymo paslaugų sunkvežimis, kuris išsilanksto į nusikaltėlių apiplėšimo transporto priemonę, policijos sraigtasparnis, policijos sunkvežimis ir 6 minifigūrėlės, įskaitant 5 populiarius personažus ir populiaraus TV serialo LEGO City Adventures, bei kelio plokštelės sistema, skirta prijungti prie LEGO žaidimo rinkinių. Konstravimo ir žaidimo pramogos vaikams nuo 7 metų amžiaus Prie šio LEGO konstravimo rinkinio pridedamas nuoseklus spausdintas konstravimo vadovas ir interaktyvios skaitmeninės konstravimo instrukcijos. Skaitmeninis vadovas, pasiekiamas nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, turi patogių priartinimo ir pasukimo įrankių, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėti kiekvieną konstruojamą modelį iš visų kampų. Nevaržomas LEGO City pasaulis LEGO City žaidimo rinkiniai įtraukia vaikus į veiksmo sūkurį, kuriame jie patys kuria istorijas su ypatybių gausiais pastatais, tikroviškomis transporto priemonėms ir smagiais personažais, kurie įkvėps kūrybiškai ir linksmai žaisti vaidmenimis.

• Daugiafunkcis žaidimo rinkinys – LEGO® City Policijos gaudynių banke (60317) žaislinis konstravimo rinkinys skirtas vaikams, kuriems patinka veiksmo kupinas žaidimas vaidmenimis, ir TV serialo LEGO City Adventures gerbėjams.
• Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti daugiafunkcį banko pastatą, nusikaltėlių apiplėšimo sunkvežimį, policijos sraigtasparnį, policijos sunkvežimį, bei 6 minifigūrėlės, įskaitant 5 LEGO® City TV personažus.
• Ypatybės ir funkcijos – vaikai gali išlankstyti nusikaltėlių apiplėšimo sunkvežimį, kad pasirodytų keltuvas su pneumatiniu kūju, išlaužti sienos dalis ir iššauti iš policijos sraigtasparnio tinklų šaudyklės.
• Dovana bet kokiai progai – šį LEGO® žaislą galima dovanoti gimtadieniui, šventei ar bet kuria kita proga mažiesiems LEGO konstruotojams nuo 7 metų amžiaus.
• Žaislai, skirti žaisti ir eksponuoti – sukonstruotas nusikaltėlių apiplėšimo sunkvežimis yra 8 cm aukščio, 14 cm ilgio ir 6 cm pločio.
• Su LEGO® minifigūrėlių priedais, šis žaislinis policijos žaidimo rinkinys turi daugybę smagių priedų išradingam žaidimui, įskaitant banknotų, tamsoje švytinčio žibintuvėlio, telefono ir antrankių elementus,
• Su interaktyviomis skaitmeninėmis instrukcijomis. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti modelius iš visų kampų, konstruodami su LEGO® Building Instructions programėle, skirta išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams
• Padeda tobulinti kūrybiškumą. Konstruodami ir žaisdami vaikai įgyja daugiau pasitikėjimo savimi ir tobulina pagrindinius įgūdžius.
• Patikrinta kokybė. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
• Svarbus saugumas. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017161921
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 7 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai48 x 37 x 10 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60317 LEGO® City Police Policijos gaudynės banke
Jūsų atsiliepimas