60314 LEGO® City Police Ledų sunkvežimio policijos gaudynės

Ypatinga kaina 27,99 € Kaina 29,99 €
Nėra
Kodas
60314

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Nuostabus LEGO® City ledų nusikaltėlių nuotykių žaidimo rinkinys.

Nepaprastai smagus 5+ žaidimo rinkinys su patobulintu nusikaltėlių ledų sunkvežimiu, šauniu policijos persekiojimo automobiliu ir 2 LEGO® City Adventures TV personažų minifigūrėlėmis.

Bum! Šaltakraujai nusikaltėliai Sukčius Eskimas ir Sukčius Vaflis išplėšė bankomatą iš jo pamato ir sprunka savo patobulintu ledų sunkvežimiu! Iškviesk LEGO® City policininką su šauniu gaudynių automobiliu! Saugokis ledų kauburėlių, kuriuos laido sunkvežimio ledų šaudyklė ir išmesk padangų spyglius, kad nusikaltėliai niekur nepabėgtų! Tavęs laukia „ledinis“ veiksmas LEGO City mieste!

  • Kodas, serija: 60314 LEGO® City
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų

Su šiuo LEGO City Ledų sunkvežimio policijos gaudynių (60314) žaidimo rinkiniu, kurį sudaro patobulintas nusikaltėlių ledų sunkvežimis su kauburėlių šaudykle ir įspūdingas policijos persekiojimo automobilis su išmetamais padangų spygliais, vaikai gali atkurti scenas iš LEGO® City Adventures TV serialo. Su 2 liūdnai pagarsėjusių nusikaltėlių ir policininko personažų minifigūrėlėmis laukia ištisos valandos veiksmo kupino žaidimo. • Skirta vaikams nuo 5 metų amžiaus Prie šio LEGO konstravimo rinkinio pridedamas nuoseklus spausdintas konstravimo vadovas ir interaktyvios skaitmeninės konstravimo instrukcijos. Skaitmeninis vadovas, pasiekiamas nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, turi patogių priartinimo ir pasukimo įrankių, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėti kiekvieną konstruojamą modelį iš visų kampų. LEGO City kūrybos pasaulis LEGO City žaidimo rinkiniai suteikia šaunią konstravimo ir žaidimo patirtį su ypatybių gausiais pastatais, tikroviškomis transporto priemonėms ir smagiais personažais, kurie įkvėps kūrybiškai ir linksmai žaisti vaidmenimis.

• LEGO® City TV tematikos policijos žaidimo rinkinys – LEGO City Ledų sunkvežimio policijos gaudynės (60314), kupinos įkvėpimo vaikams ir LEGO City Adventures TV serialo gerbėjams.
• Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti spalvingą nusikaltėlių ledų sunkvežimį, policijos patrulio automobilį ir bankomatą, bei 3 minifigūrėlės, įskaitant 2 LEGO® City TV personažus.
• Ypatybės ir funkcijos. Vaikai gali šaudyti kauburėlių elementus iš ledų sunkvežimio, išmesti policijos persekiojimo automobilio padangų spyglius ir žaisti scenas iš LEGO® City Adventures TV serialo.
• Dovana bet kokiai progai. Šį LEGO® City policijos žaislą galima dovanoti gimtadieniui, šventei ar bet kuria kita proga vaikams 5 nuo metų amžiaus.
• Žaislai, skirti žaisti ir eksponuoti. Sukonstruotas žaislinis ledų sunkvežimis yra 12 cm aukščio, 15 cm ilgio ir 5 cm pločio.
• Su LEGO® minifigūrėlių priedais. Šis žaislinis policijos žaidimo rinkinys turi daugybę smagių priedų išradingam žaidimui, įskaitant antrankius, nusikaltėlių laužtuvą ir ledų elementus.
• Su interaktyviu skaitmeniniu konstravimo vadovu. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti modelius iš visų kampų, konstruodami su LEGO® Building Instructions programėle, skirta išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.


Papildoma informacija
Barkodas5702017161891
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai28 x 26 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60314 LEGO® City Police Ledų sunkvežimio policijos gaudynės
Jūsų atsiliepimas