60312 LEGO® City Police Policijos automobilis

Ypatinga kaina 9,99 € Kaina 10,99 €
Nėra
Kodas
60312

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

 

Supažindinkite vaikus su įspūdingu LEGO® City pasauliu su šiuo šauniu žaislinio policijos automobilio žaidimo rinkiniu, kuriame yra policininko minifigūrėlė su priedais.

Aplenk LEGO® City nusikaltėlius su šiuo greitaeigiu policijos automobiliu. Pasigrožėk jo plačiais ratlankiais, gaubtais sparnais ir šauniais priekiniais žibintais. Blogiukai sustings vietoje, vos išvydę šį įspūdingą automobilį! Tada čiupk žibintuvėlį, užsidėk policininko kepurę, šok vidun ir trauk į miestą gaudyti nusikaltėlių!

  • Kodas, serija: 60312 LEGO® City
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų

Supažindinkite vaikus su pramogų ir nuotykių pasauliu su šiuo LEGO® City Policijos automobilio (60312) žaidimo rinkiniu, kurį sudaro sportiškas žaislinis policijos patrulio automobilis su įmantriais ratlankiais, plačiais sparnais ir didelio sukibimo padangomis. Ištisas valandas išradingo veiksmo gaudant nusikaltėlius garantuoja pridedama policininko minifigūrėlė su žaisliniu žibintuvėliu ir policininko kepuraite! LEGO konstruojamas žaislas vaikams nuo 5 metų amžiaus Prie rinkinio pridedamas nuoseklus iliustruotas konstravimo vadovas ir interaktyvios skaitmeninės konstravimo instrukcijos. Patogus skaitmeninis vadovas, pasiekiamas nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, turi puikių priartinimo ir pasukimo įrankių, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėti konstruojamus modelius iš visų kampų. Sveiki atvykę į vaizduotės pasaulį LEGO City policijos žaidimo rinkiniai perkelia vaikus į veiksmo epicentrą su šauniais žaislais, kurie kilsteli išradingą žaidimą į aukštesnį lygmenį. Vaikai gali pažinti pasaulį per žaidimo istorijas, kurios smagiai ir įdomiai vaizduoja realų pasaulį.

• Žaislinis policijos automobilis vaikams nuo 5 metų amžiaus. Kilstelėkite kūrybingą žaidimą į aukštesnį lygį su šiuo LEGO® City Policijos automobilio (60312) konstravimo ir žaidimo rinkiniu.
• Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikui reikia sukonstruoti žaislinį policijos automobilį, kuriame yra vietos prie vairo pridedamai policininko minifigūrėlei.
• Konstruojamas žaislas išradingam žaidimui. Konstruodami vaikai gali susipažinti su policijos automobiliu, o tada prie vairo pasodinti policininką ir leistis gaudyti nusikaltėlių.
• Smagi dovana bet kokiai progai. Šį LEGO® City Policijos automobilio žaislą galima dovanoti gimtadieniui, šventei ar bet kuria kita proga vaikams 5 nuo metų amžiaus.
• Žaiskite kelyje. Sukonstruotas žaislinis Policijos automobilis yra 4 cm aukščio, 11 cm ilgio ir 5 cm pločio. Idealiai tinka žaidimams visur ir visada.
• Su LEGO® minifigūrėlės priedais. Šis žaislinis policijos automobilio žaidimo rinkinys turi žaislinį žibintuvėlio ir policininko kepuraitės elementus pridedamai policininko minifigūrėlei.
• Instrukcijos mažiesiems konstruotojams. Šį konstravimo rinkinį sudaro spausdintas iliustruotas vadovas ir skaitmeninės konstravimo instrukcijos, pasiekiamos programėlėje LEGO® Building Instructions.
• Realiu gyvenimu grįstas žaidimas. LEGO® City žaidimo rinkinius sudaro pastatai, transporto priemonės ir personažai, kurie įkvepia išradingam žaidimui vaidmenimis, įkvėptam kasdienio gyvenimo istorijų.
• Užtikrinta kokybė. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
• Svarbi sauga. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017161884
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai16 x 14 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60312 LEGO® City Police Policijos automobilis
Jūsų atsiliepimas