60293 LEGO® City Stuntz Kaskadininkų parkas

29,99 €
Nėra
Kodas
60293

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Vaikai gali derinti šį rinkinį su kitais LEGO® City Stuntz visatos (kiekvienas rinkinys parduodamas atskirai) modeliais Šaunus kaskadininkų parko žaidimo rinkinys vaikams!

Šį veiksmo kupiną LEGO® City Kaskadininkų parko žaidimo rinkinį sudaro tramplinai šuoliams, kliūtys, konstruojamos LEGO liepsnos ir inertinis kaskadinių triukų motociklas.

  • Kodas, serija: 60293 LEGO® City
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

Užvesk savo inertinį motociklą tikroviškiems triukams LEGO® City Kaskadininkų parke. Prisijunk prie LEGO City TV personažo Tread Octane ir surenk šaunų pasirodymą. Atsiplėšk nuo tramplino, kad peršoktum per liepsnas ir baisųjį vorų narvą. Atlik įspūdingus šuolius ir nusileidimus. Pramušk kaskadinių triukų statybvietę ir pasistenk nugriauti kuo daugiau kliūčių. Tada perstatyk kaskadinius modulius, kad atliktum naujus įspūdingus pasirodymus!

Šis LEGO® City Kaskadininkų parko (60293) žaidimo rinkinys turi žaislinį motociklą su smagračiu įspūdingiems triukams. Vaikai paleidžia motociklą, kad šis įveiktų įvairias kliūtis ir iššūkius, be to, jie gali greitai perstatyti kaskadinius modulius įvairioms varžyboms ir pasirodymams. Konstravimo ir žaidimo žaislas vaikams nuo 5 metų amžiaus Šis žaidimo konstravimo rinkinys turi paprastas spausdintines konstravimo instrukcijas ir Instructions PLUS. Šis interaktyvus konstravimo vadovas veikia nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions, skirtoje išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, ir turi priartinimo ir pasukimo įrankius, su kuriais konstruoti vienas malonumas. Įkvepiantis LEGO City pasaulis LEGO City Stuntz kaskadininkų rinkiniai įtraukia vaikus į veiksmo sūkurį su inertiniais motociklais, šauniais automobiliais, tikroviškais pastatais ir smagiais personažais, kurie įkvepia išradingam žaidimui vaidmenimis, imituojančiam tikrą gyvenimą. Derinkite su kitais veiksmo kupinos LEGO City Stuntz kaskadininkų visatos žaidimo rinkiniais, kad būtų dar smagiau!

• Paruoškite vietos įspūdingam veiksmo kupinam žaidimui su šiuo LEGO® City Kaskadininkų parko (60293) žaidimo rinkiniu, kurį sudaro inertinis kaskadininkų motociklas ir įvairios kliūtys bei iššūkiai nuostabiems pasirodymams.
• Kas dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia 2 tramplinams, kliūtims, liepsnoms, vorų narvui ir inertiniams motociklui sukonstruoti, bei LEGO® City TV veikėjo Tread Octane minifigūrėlė.
• Vaikai paleidžia inertinį kaskadininkų motociklą, kad atliktų nuostabius triukus. Šį žaidimo rinkinį galima derinti su kitais LEGO® City Stuntz kaskadininkų serijos rinkiniais, kad būtų galima rengti dar didesnius pasirodymus!
• Įkvepianti gimtadienio arba bet kurios kitos dienos dovana vaikams nuo 5 metų amžiaus. Pakanka pagrindinių konstravimo įgūdžių, kad vaikai galėtų sukonstruoti ir kibti į žaidimą!
• Sukonstruotas kaskadininkų parkas yra 10 cm aukščio, 30 cm pločio ir 13,5 cm gylio.
• Nereikia jokių baterijų – šiam žaidimo rinkiniui su smagračio technologija pakanka tik vaikų vaizduotės.
• Su spausdintomis konstravimo instrukcijomis ir Instructions PLUS – nemokamos programos LEGO® Building Instructions išmaniesiems įrenginiams, dalimi. Šis interaktyvus konstravimo vadovas padeda vaikams tapti konstravimo meistrais.
• LEGO® City Stuntz kaskadininkų rinkiniai perkelia vaikus į veiksmo sūkurį su inertiniais motociklais, tikroviškais pastatais ir linksmais personažais, kurie įkvepia išradingam žaidimui vaidmenimis pagal tikrus įvykius.
• Visi LEGO® City komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius kokybę, suderinamumą ir kaskart patikimą sujungimą bei atskyrimą. 
• LEGO® City kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

 


Papildoma informacija
Barkodas5702016911961
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 28 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60293 LEGO® City Stuntz Kaskadininkų parkas
Jūsų atsiliepimas