60285 LEGO® City Great Vehicles Sportinis automobilis

9,99 €
Nėra
Kodas
60285

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Akį traukiantis žaislinis sportinis automobilis.

LEGO® City sportinis automobilis turi nuimamą stogą, reguliuojamą aptaką, sportinius ratlankius ir vairuotojo minifigūrėlę – dovana vaikams, kuriems patinka šaunūs automobiliai.

  • Kodas, serija: 60285 LEGO® City
  • Detalių skaičius: 89
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

Rrrr! Rrrr! Lėk šauniuoju LEGO® City sportiniu automobiliu. Jis kupinas puikių ypatybių, įskaitant reguliuojamą galinį aptaką ir šaunius juodus ratlankius su kibiomis padangomis važiavimui dideliu greičiu. Grožėkis aptakiu kėbulu ir žvilgančia mėlyna spalva. Gali netgi nukelti stogą ir važinėtis LEGO miesto gatvėmis.

Vaikams, kurie dievina šaunius automobilius, patiks LEGO® City sportinis automobilis (60285). Šis automobilis yra kupinas šaunių dizaino detalių, įskaitant aptakų kėbulą, nuimamą stogą, reguliuojamą aptaką, sportinius juodus ratlankius su kibiomis padangomis ir detalia kabina vairuotojo minifigūrėlei. Pakanka trupučio vaizduotės, kad išvažiuotumėte į greitkelį!LEGO dovana vaikams nuo 5 metų amžiaus. Šio LEGO City sportinio automobilio instrukcijas rasite dėžutėje. Arba galite atsisiųsti Instructions PLUS, kurios yra programos LEGO Building Instructions dalis. Šis interaktyvus konstravimo vadovas su priartinimo ir pasukimo įrankiais greitai pavers pradedančiuosius LEGO konstruotojus konstravimo meistrais.LEGO City didžiosios transporto priemonėsSu LEGO City didžiųjų transporto priemonių žaidimo rinkiniais vaikai gali susipažinti su įvairiomis tikroviškomis mašinomis, tobulinti fizinius įgūdžius ir įgyti pasitikėjimo savimi konstruodami ir žaisdami.

• Supažindinkite berniukus ir mergaites nuo 5 metų amžiaus su įspūdingu LEGO® City pasauliu su šiuo įspūdingu sportinio automobilio konstravimo rinkiniu – tai įkvepiantis automobilis išradingam žaidimui vaidmenimis.
• Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti LEGO® City Didžiųjų transporto priemonių sportinį automobilį, kuriame yra vietos vairuotojo minifigūrėlei. Puiki dovana vaikams, kuriems patinka šaunūs automobiliai.
• Nuostabus dizainas su akį traukiančiu kėbulu, reguliuojamu galiniu aptaku, juodais sportiniais ratlankiais su kibiomis padangomis ir detalia tamsinta kabina su sėdyne pridedamai vairuotojo minifigūrėlei.
• Šis LEGO® City sportinio automobilio (60285) konstravimo rinkinys taps puikia Kalėdų, gimtadienio ar bet kurios kitos progos staigmena berniukams ir mergaitėms nuo 5 metų amžiaus.
• Sukonstruotas LEGO® City sportinis automobilis yra 4 cm aukščio, 12 cm ilgio ir 5 cm pločio.
• Maitinamas vaikų lakia vaizduote – tiesiog atidarykite kaladėlių maišelius ir galima iškart pradėti žaisti.
• Su paprastomis spausdintomis konstravimo instrukcijomis ir Instructions PLUS – interaktyviu konstravimo vadovu pradedantiesiems. Jos yra pasiekiamos nemokamoje programoje LEGO® Building Instructions išmaniesiems įrenginiams.
• Padidinkite vaikų kūrybiškumo pavarą su LEGO® City Didžiųjų transporto priemonių rinkinių ypatybių gausiomis transporto priemonėmis ir personažais, kurie įkvepia išradingam žaidimui ir padeda tobulinti fizinius įgūdžius bei įgyti pasitikėjimo savimi.
• LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius suderinamumą ir vienodą sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.
• LEGO® City kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad kiekvienas konstravimo rinkinys atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016889703
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai15 x 14 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60285 LEGO® City Great Vehicles Sportinis automobilis
Jūsų atsiliepimas