41719 LEGO® Friends Mobilioji drabužių krautuvėlė

Ypatinga kaina 9,99 € Kaina 10,99 €
Nėra
Kodas
41719

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Mobilioji grožio studija mažiesiems mados mylėtojams.

Su šiuo mobilios grožio studijos žaidimo rinkiniu Vaikai padeda taisyti Hartleiko miesto gyventojų stilių.

Važiuok į pagalbą! Camila rengiasi į vakarėlį ir jai reikia pasipuošti. Šok ant paspirtuko ir vilk Stefani mobiliąją grožio studiją, kad greitai pataisytum jos stilių. Pasodink Camila ant kėdutės, kad Stefani galėtų ją pagražinti. Padėk jai sušukuoti Camila plaukus ir įsek žavų kaspiną. Išsitrauk veidrodėlį – Camila atrodo nuostabiai! Dar papurkšk kvepalais ir ji pasiruošusi vakarėliui.

  • Kodas, serija: 41719 LEGO® Friends
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų

Nudžiuginkite mados gerbėjus LEGO® Friends Mobiliosios drabužių krautuvėlės (41719) žaidimo rinkiniu bet kokia proga. Vaikai nuo 6 metų gali dėtis, kad puošia Hartleiko miesto gyventojus su Stefani, vilkdami mobilųjį saloną šauniu elektriniu paspirtuku. Smagūs priedai suteikia žaidimui gyvybės Mažieji stilistai gali imtis kūrybos su plaukų džiovintuvu, žirklėmis, šepečiu, lūpdažiu ir kvepalais. Klientai taip pat gali įsigyti papuošalų plaukams iš žaislinės krautuvėlės. Kad būtų smagiau, yra smagių ypatybių: važiuojant varstomą veidrodį galima užlenkti, o paspirtuką galima atjungti. Su skaitmeniniais vadovais konstruoti smagiau Šis rinkinys turi ne tik popierinį vadovą, be ir Instructions PLUS. Jos pasiekiamos programėlėje LEGO Building Instructions, kurioje yra priartinimo, apžiūros ir pasukimo įrankių, kurie padeda vaikams suprasti konstravimo procesą. Be to, tai jiems padeda išsaugoti eigą, kad būtų galima bet kada sugrįžti ir tęsti.

• Smagi dovana bet kokia proga stilingiems vaikams. Nudžiuginkite mažuosius menininkus nuo 6 metų LEGO® Friends Mobiliąja drabužių krautuvėle (41719), kad jie galėtų kūrybiškai gražinti Hartleiko miestą.
• Su 2 personažais. Šią dovaną mažiesiems mados gerbėjams sudaro LEGO® Friends Stefani ir Camila bei konstruojama mobili krautuvėlė ir atskiriamas elektrinis paspirtukas.
• Grožio studijos žaidimas. Mažieji stilistai gali vaidinti, kad teikia savo draugams grožio paslaugas ir pardavinėja puošmenas aplinkiniams gyventojams iš mobiliosios grožio studijos, kurią galima vilkti elektriniu paspirtuku.
• Išradingi priedai. Žaisliniai mados ir grožio elementai, pvz., plaukų džiovintuvas, žirklės, šepetys, lūpdažis ir kvepalai, padeda sužadinti vaikų vaizduotę.
• Dovana vaikams, kuriems patinka mados žaislai. Grožio salono žaidimo rinkinys taps tobula netikėta dovana mažiesiems stilistams nuo 6 metų, kuriems patinka pirkimo žaislai.
• Žaidimui ir eksponavimui. Su paspirtuku sujungta krautuvėlė yra ir 9 cm aukščio, 13 cm ilgio ir 3 cm pločio.
• Interaktyvus skaitmeninis konstravimas. Su LEGO® konstravimo instrukcijų programėle statytojai gali priartinti, pasukti ir vizualizuoti savo modelio skaitmeninę versiją.
• Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart idealiai susijungia ir atsiskiria.
• Užtikrinta sauga. Šios žaislinės krautuvėlės LEGO® komponentai yra maksimaliai išbandyti siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017154947
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai14 x 12 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41719 LEGO® Friends Mobilioji drabužių krautuvėlė
Jūsų atsiliepimas