41694 LEGO® Friends Gyvūnų klinikos greitosios pagalbos automobilis

9,99 €
Nėra
Kodas
41694

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Smagus gyvūnų greitosios pagalbos automobilis padeda mažiesiems mokytis konstruoti.

Suteikite mažiesiems veterinarams nuo 4 metų amžiaus galimybę pademonstruoti savo meilę gyvūnams su šiuo smagiu konstravimo rinkiniu, kuriuo taip pat galima mokyti mažuosius konstruoti.

Ethan reikia tavo pagalbos! Susižeidė jo vargšas šunelis Sunny. Stefani važinėjasi po Hartleiko miestą gyvūnų greitosios pagalbos automobiliu. Iškviesk ją ir skubėk į įvykio vietą. Apžiūrėk Sunny traumas ir padėk jam įšokti į neštuvus. Nuleisk greitosios pagalbos automobilio duris ir įkelk jį į automobilį. Bendromis jėgomis padėjote šuneliui pasijusti kur kas geriau!

  • Kodas, serija: 41694 LEGO® Friends
  • Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų

 

Padėkite vaikams nuo 4 metų amžiaus tobulinti konstravimo įgūdžius, žaidžiant herojų su LEGO® Friends Gyvūnų klinikos greitosios pagalbos automobilio (41694) žaislu. Vaikai skuba į pagalbą vargšui žaisliniam šuneliui ir sužino, kaip svarbu visada padėti draugui. Jiems bus smagus važinėtis mielu greitosios pagalbos automobiliu su varstomomis galinėmis durimis, neštuvais ir gyvūnų priežiūros priedais. Smagūs modeliai mažiems vaikams Kūrybiškos dovanos vaikams nuo 4 metų pasižymi išradingomis ypatybėmis, kurios suteikia berniukams ir mergaitėms smagią žaidimo patirtį, įskaitant parankias pradines kaladėles, kurios taps tvirtu pagrindu mažųjų modeliams. Kolekciniai žaislai 4+ suteikia puikų būdą tėvams dalytis konstravimo džiaugsmu su mažyliais. Jei suaugusieji taip pat dar neturi patirties su LEGO konstravimo žaislais, nieko tokio – rinkinys turi interaktyvų skaitmeninį vadovą nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions, kuri padeda vaikams konstruoti kaip įmanoma lengviau.


• Išradingi priedai. Šį lengvai konstruojamą rinkinį sudaro LEGO® Friends Stefani ir Ethan, žaislinis šuo ir greitosios pagalbos automobilis vaikams, kuriems patinka gyvūnų priežiūros pramogos.
• Pagalbos žaidimas. Šis rinkinys skirtas padėti vaikams išreikšti savo globėjišką pusę, skubėdami greitosios pagalbos automobiliu pas paliegusį šunelį,  jį veterinaro rinkiniu, ir nunešdami jį neštuvais į automobilį.
• Kasdienė dovanėlė vaikams nuo 4 metų amžiaus. Dovana pavyzdingiems mažiesiems herojams arba puiki gimtadienio dovana vaikams, kuriems patinka gyvūnų gelbėjimo žaislai.
• Kompaktiškas žaislas. 6 cm aukščio ir 9 cm ilgio greitosios pagalbos automobilis yra pakankamai mažas, kad jį būtų galima nešiotis su savimi ir juo žaisti, kai tik vaikų vidiniam herojui knieti ką nors išgelbėti.
• Puikus žaidžiant. 4 + rinkiniai skirti mokyti mažuosius konstruoti, o patogi pradinė kaladėlė suteikia vaikams tvirtą pagrindą, nuo kurio galima pradėti konstruoti modelį.
• Smagus interaktyvus konstravimas. Nemokamoje programėlėje LEGO® Building Instructions pasiekiamas skaitmeninis vadovas padeda konstruoti lengvai net jauniems konstruotojams.
• Rūpestinga bendruomenė. Rinkinys suderinamas su LEGO® Friends Gyvūnų klinika (41695), tad vaikai gali išplėsi pramogų galimybes ir sukurti žaidimo pasaulį, kuriame draugai kartu rūpinasi sergančiais gyvūnais.
• Nuolatinė kokybė. Nuo pat 1958 m. LEGO® žaislai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia ir atsiskiria.
• Ramybė žaidžiant. Šio LEGO® Friends rinkinio kaladėlės ir dalys yra išbandomi maksimaliai, siekiant įsitikinti, kad jos atitinka griežtus saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017115153
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 4 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai14 x 12 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41694 LEGO® Friends Gyvūnų klinikos greitosios pagalbos automobilis
Jūsų atsiliepimas