41443 LEGO® Friends Olivijos elektrinis automobilis

12,99 €
Nėra
Kodas
41443

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Kelionė elektriniu automobiliu!

Leiskitės su vaikais į smagią kelionę moderniu, alternatyviu būdu su šiuo konstruojamo LEGO® elektromobilio ir įkrovimo stotelės rinkiniu.

  • Kodas, serija: 41443 LEGO® Friends
  • Detalių skaičius: 183
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų.

Pasiruošk švariai kelionei! Olivia ir Mia važiuoja savo elektromobiliu. Senkant energijai tenka stabtelėti įkrovimo stotelėje. Stotelę sudaro vėjo turbina ir saulės elementas, kurie generuoja elektros energiją. Kol automobilis kraunasi, o Olivia skambina mobiliuoju telefonu, pažaisk su šuneliu Eliotu. Automobiliui įsikrovus, sėsk atgal ir keliauk toliau!

Vaikams, kuriems rūpi mūsų planeta, patiks LEGO® Friends Olivia elektrinis automobilis (41443). Išlydėkite juos į smagią kelionę įsivaizduojamomis kaimo vietovėmis. Šis rinkinys suteiks vaikams, kurie mėgsta automobilius, bet ir rūpinasi planeta, leistis į ilgą kelionę. Modernus žaidimo būdasSpalvingame elektromobilyje telpa 2 lėlytės – Mia ir Olivia – be to, gale yra vietos šuniukui Eliotui. Rinkinyje yra įkrovimo stotelė su vėjo turbina ir saulės elementu. Vaikai gali įkrauti automobilį nė jokios taršos! Žaislai su sielaSupažindinkite vaikus su LEGO Friends pasauliu, kuriame jie gali išmokti gyventi ir geriau rūpintis planeta su pažįstamais, artimais personažais. Vaikai gali sujungti šį žaislą su turimomis kitomis LEGO kaladėlėmis, nežabodami vaizduotės.

• LEGO® Friends Olivia elektrinis automobilis (41443) yra tobulas žaidimo rinkinys vaikams, kuriems patinka automobiliai ir gamta. Konstruojamas žaislinis automobilis įkvepia kurti istorijas ir leistis į nevaržomus nuotykius!

• Šį LEGO® Friends žaidimo rinkinį sudaro 2 lėlytės ir šuniuko figūrėlės bei konstruojamas automobilis. Jame taip pat yra įkrovimo stotelė su žaisline vėjo turbina ir vietelė iškyloms.

• Žaislinio elektrinio automobilio ratais sukasi, tad vaikai gali juo „važinėti“. Jis prisijungia prie įkrovimo stotelės kabeliu ir vaikai gali sukti turbinos mentes, kad „generuotų“ elektros energiją.

• Nudžiuginkite automobilius mėgstančius berniukus ir mergaites, kurie nori puoselėti aistrą modernesniam gyvenimo būdui. Tai – tobula gimtadienio dovana arba išskirtinės progos dovanėlė vaikams nuo 6 metų amžiaus.

• Automobilis yra 6 cm aukščio, 11 cm ilgio. Vėjo turbina yra 13 cm aukščio, 9 cm pločio ir 6 cm gylio.

• Populiarius LEGO® Friends žaislus sudaro spalvingi pastatai, šaunios žaislinės transporto priemonės ir pažįstami personažai, kurie įkvepia vaikus puoselėti savo aistrą tikroviškoje aplinkoje.

• Šio naujojo LEGO® žaislo konstravimo komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir patikimą sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.

• LEGO® kaladėlės ir komponentai yra išbandomi maksimaliai, siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016914801
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 14 x 7 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41443 LEGO® Friends Olivijos elektrinis automobilis
Jūsų atsiliepimas