41439 LEGO® Friends Kačių priežiūros automobilis

9,99 €
Nėra
Kodas
41439

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Smagus kačių priežiūros žaidimo rinkinys, kuris suteikia vaikams galimybę konstruoti.

Parodykite mažiesiems, kaip smagu konstruoti su šiuo nebrangiu, kompaktišku kačių automobiliu ir grožio salonu, kurį sudaro 2 lėlytės ir 2 kačių figūrėlės.

  • Kodas, serija: 41439 LEGO® Friends 
  • Detalių skaičius: 60
  • Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

Emma ir Mia užsibrėžė pasirūpinti puikia visų Heartlake City kačių išvaizda! Emma nešasi mamą katę ir kačiuką į savo kačių automobilį. Pasodink juos ant kėdutės ir pamaitink bei pagirdyk. Tada nusivesk į saloną, kur Mia pasirūpins jų kailiuku ir nagučiais. Žaisk su kačiuku ir neleisk jam nuobodžiauti, kol bus gražinama mama katė.

Padėkite mažiesiems tobulinti konstravimo įgūdžius, rūpindamiesi gyvūnais su kačių priežiūros automobiliu (41439). Su šiuo paprastu rinkiniu vaikai gali drauge su LEGO® Friends Emma ir Mia pasirūpinti katėmis savo automobilyje, o tada nusivesti jas į saloną ir išgražinti. Rinkinyje gausu įtraukiančių detalių, kurios suteiks mažiesiems daugybę pramogų. Kiekviename kaladėlių maišelyje yra visas modelis ir personažas, kurį vaikai gali lengvai sukonstruoti ir pradėti žaisti! Be to jame yra pradinė kaladėlė, kuri suteikia vaikams paruoštą pagrindą.Pramoga visai šeimai4+ rinkiniai padės suaugusiems parodyti mažiesiems, kaip smagu konstruoti. Paprasta pradėti konstruoti – jis turi ne tik popierines instrukcijas, bet ir Instructions PLUS. Jos pasiekiamos programėlėje LEGO Building Instructions ir turi priartinimo, stebėjimo bei pasukimo įrankius, kurie padės vaikams suprasti, kaip konstruoti. Be to, jomis galima išsaugoti savo pažangą ir tęsti konstravimą.

• Patrauklios kainos kačių priežiūros automobilis (41439) akimirksniu patrauks vaikus konstruoti ir smagiai dėtis, kad jie renka kates katinišku automobiliu ir jas prižiūri grožio salone.

• Šį kompaktišką kačių žaislą sudaro LEGO® Friends Emma ir Mia bei kačių ir kačiukų žaislai nevaržomoms žaidimo vaidmenimis pramogoms. Pradinė kaladėlė padeda pradėti konstruoti, kad būtų daugiau laiko žaisti!

• Kaip visi kiti LEGO® Friends rinkiniai, šis žaislas yra kupinas mielų priedų, įskaitant katės skanuką kačiuko buteliuką.

• Automobilis yra 10 cm pločio, o grožio salonas – 6 cm pločio. Kadangi jis suderinamas su visomis kitomis LEGO® kaladėlėmis, labiau pažengę vaikai gali jį papildyti.

• Ar norite suteikti mažiesiems konstruotojams dar smagesnę patirtį? Nuo šiol tai galite padaryti su skaitmeninėmis Instructions PLUS! Priartinkite, pasukite, apžiūrėkite ir įrašykite modelius, kad konstruoti būtų lengviau.

• LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra patogios paimti ir konstruoti smulkiais piršteliais – taip jau yra nuo pat 1958 metų!

• LEGO® žaislų žaidimo rinkiniai yra išbandomi beveik visais įsivaizduojamais būdais, siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016911503
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai14 x 12 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41439 LEGO® Friends Kačių priežiūros automobilis
Jūsų atsiliepimas