41425 LEGO® Friends Olivia gėlynas

9,40 €
Nėra
Kodas
41425

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Jauniesiems botanikams patiks šis smagus gėlyno rinkinys.

Leiskite jauniesiems botanikams leistis į augalų medžioklę su šiuo lengvai sukonstruojamu LEGO® gėlynu, kuriame yra šiltnamis, priedų ir automobilis.

  • Kodas, serija: 41425 LEGO® Friends 
  • Detalių skaičius: 92 
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų.

 

Prisisekite diržus ir leiskitės į ekspediciją ieškoti augalų! Prisijunkite prie Olivia ir jos žiurkėno Rumble, sėskite į šaunų jos sukurtą automobilį ir padėkite jai rinkti retas laukines gėles, kurias vėliau bus galima tyrinėti šiltnamio bazėje. Parodykite Zobo, kaip prižiūrėti augalus. Jis gali iškasti piktžoles šakėmis ir palaistyti augalus kibirėliu. Atidarykite šiltnamio langą, kad gėlės pasimėgautų saulės šviesa.

Ugdykite jaunuolių meilę gamtai su „LEGO® Friends“ Olivia gėlynu (41425). Tegu vaikai įsivaizduoja tyrinėjantys kaimo vietoves ir ieškantys retų gėlių Olivia studijoms. Jiems patiks linksmai važinėtis automobiliu, o grįžę į Olivia šiltnamį vaikai galės padėti „LEGO Friends“ robotui Zobo rūpintis gėlėmis su sodininkystės priemonėmis. Žaidimui suteikite spalvų Šis žaislinis gėlynas susideda iš 92 detalių, jį nesunkiai sukonstruos net ir tie vaikai, kurie dar nėra žaidę su LEGO kaladėlėmis. Tai puiki gimtadienio dovana tik pradedantiems konstruoti. Dailūs žaisliniai augalai papuoš bet kurį stalą. Be to, šis rinkinys yra nedidelis, tad sukonstravus neužims daug vietos. Pasisveikinkite su „LEGO Friends“ mergaitėmis Sveiki atvykę į Hartleiko miesto pasaulį – čia mažieji galės leistis į nuotykių kupinas misijas, tyrinėti savo pomėgius ar tiesiog smagiai leisti laiką su penkiomis šauniomis mergaitėmis: Mia, Olivia, Emma, Stephanie ir Andrea bei jų draugais gyvūnėliais.

• Pažįstate mažųjų gamtos mėgėjų? Padėkite jiems išreikšti savo meilę gamtai su šiuo spalvingu LEGO® gėlyno žaislu. Leiskite jiems ieškoti įdomių augalų kartu su Olivia ir rūpintis radiniais jos šiltnamyje. 

• Olivia gėlynas (41425) turi sukonstruojamą lėlytės figūrėlę, ūkininkaujančio roboto figūrėlę, mielą žiurkėno figūrėlę, žaislinį automobilį augalams rinktis ir šiltnamį, kuriame vaikai galės žaisti, kad augina gėles ir vaisius. 

• Tegu vaikai pasineria į kūrybišką žaidimą: jie gali žaisti, kad važinėjasi šauniu automobiliu, renka žaislinius augalus ir naudodamiesi mielu sodininkystės rinkiniu prižiūri bei tyrinėja augalus Olivia šiltnamyje. 

• Šis konstruktorius pradedantiesiems susideda iš 92 detalių, vaikai jį greitai pastatys ir vos per kelias minutes galės kurti įdomias istorijas. Tai puiki gimtadienio, Kalėdų ar kitos progos dovana mažiesiems botanikams nuo 6 metų. 

• Žaislinis automobilis yra daugiau kaip 4 cm aukščio ir 6 cm ilgio, o šiltnamis yra šiek tiek aukštesnis kaip 7 cm ir ilgesnis kaip 4 cm. Šį rinkinį galima įsidėti į kuprinę ir pažaisti per pertraukėlę arba nusinešti pas draugus. 


Papildoma informacija
Barkodas5702016619102
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 4 metų
LytisMergaitėms
Pakuotės išmatavimai12 x 14 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41425 LEGO® Friends Olivia gėlynas
Jūsų atsiliepimas