31127 LEGO® Creator Lenktyninis miesto automobilis

Ypatinga kaina 19,99 € Kaina 21,99 €
Nėra
Kodas
31127

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Perduokite mažiesiems vairuotojams raktelius nuo LEGO® Creator 3in1 Lenktyninio miesto automobilio, kurį galima perkonstruoti į itin greitą lenktynių automobilį arba žaislinį patobulintą automobilį.

Pasiruošk šauniam lenktynių veiksmui su 3 skirtingais itin greitais automobiliais. Sėsk į patobulintą lenktyninį miesto automobilį su šoniniais išmetamaisiais vamzdžiais ir aptaku ir lėk gatve. Kai sustosi, perkonstruok ir trauk į trasą su lenktynių automobiliu, paversk jį į raudoną ir žydrą patobulintą automobilį arba sukonstruok naują automobilį greitiems nuotykiams. Su 3 viename rinkiniu greiti nuotykiai niekad nesibaigia.

  • Kodas, serija: 31127 LEGO® Creator
  • Rekomenduojamas amžius nuo 7 metų

Itin greitų automobilių gerbėjai gali išvažiuoti į gatves arba trasą su šiuo stulbinančiu LEGO® Creator 3in1 Lenktyninio miesto automobilio (31127) konstravimo rinkiniu. Vaikams nuo 7 metų amžiaus patiks rengti lenktynes su šiuo patobulintu galingu žaisliniu automobiliu, kuris turi šoninius išmetamuosius vamzdžius, aptaką ir nuimamą stogą. Neribotos lenktynių veiksmo galimybės Su šiuo LEGO Creator 3in1 žaisliniu rinkiniu vaikai gauna 3 skirtingas konstravimo ir žaidimo patirtis. Jie gali sukonstruoti žaislinį Lenktyninį miesto automobilį, tada jį perkonstruoti į lenktynių automobilį, unikalų raudoną ir žydrą patobulinto automobilio modelį arba užvesti savo vaizduotę ir sukurti naują galingą ir greitą automobilį. Skaitmeninė patirtis LEGO konstruotojams Žaisliniame rinkinyje yra interaktyvios skaitmeninės konstravimo instrukcijos, kad konstravimo patirtis būtų dar smagesnė. Nemokamoje LEGO Building Instructions programėlėje, skirtoje naudoti išmaniuosiuose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose, esantys mastelio keitimo ir pasukimo įrankiai padės vaikams apžiūrėti modelį jį konstruojant.

• 3 viename žaislas. Automobilių gerbėjai gali mėgautis nesibaigiančiu lenktynių veiksmu su LEGO® Creator 3in1 Lenktyninio miesto automobilio (31127) rinkiniu, kurį sudaro 3 modeliai: galingas automobilis, lenktynių automobilis ir patobulintas automobilis.
• Pramogos niekada nesiliauja. Vaikams atsiveria neribotos žaidimo galimybės lėkti miesto gatvėmis lenktyniniu miesto automobiliu, skrieti aplink trasą lenktynių automobiliu arba sukonstruoti nuosavą raudoną ir žydrą patobulintą automobilį.
• Tikroviškos detalės. Lenktyninis miesto automobilis turi šoninius išmetamuosius vamzdžius, aptaką, kompresorių ir nuimamą stogą, lenktynių automobilis turi žemą sėdynę, o raudonas ir žydras patobulintas automobilis – didelį variklį.
• Malonu konstruoti. Šis 258 dalių konstravimo rinkinys suteikia galimybes kūrybingiems automobilių gerbėjams nuo 7 metų amžiaus smagiai konstruoti nuotykius ir leistis į lenktynių veiksmą.
• Žaiskite kelyje. Daugiau nei 6 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 9 cm pločio lenktyninis miesto automobilis yra kompaktiškas ir patogus pasiimti išeinant iš namų.
• Daugiau 3 viename pramogų. Taip pat ieškokite kitų 2022 metų kovo LEGO® Creator 3in1 rinkinių naujienų, įskaitant Super robotas (31124), Viršgarsinis lėktuvas (31126) ir Fantastiškas miško būtybes (31125).
• Interaktyvus skaitmeninis konstravimas. Su nemokama LEGO® konstravimo instrukcijų programėle statytojai gali priartinti, pasukti ir vizualizuoti savo modelio skaitmeninę versiją savo išmaniuosiuose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose.
• Aukšta kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® konstravimo kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos atsiskirtų vienodai.
• Saugos užtikrinimas. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017117430
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 7 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 19 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:31127 LEGO® Creator Lenktyninis miesto automobilis
Jūsų atsiliepimas