31115 LEGO® Creator Kosminis kalnakasybos robotas

24,99 €
Nėra
Kodas
31115

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Veiksmo kupinas perkonstruojamas žaislinis kosminis kalnakasybos robotas 3in1

Jauniesiems nuotykių ieškotojams patiks šis LEGO® Creator 3in1 Kosminis kalnakasybos robotas, kurį galima perkonstruoti į krovininį transporterį ar kosminio roboto žaislą.

  • Kodas, serija: 31115 LEGO® Creator 
  • Detalių skaičius: 327
  • Rekomenduojamas amžius nuo 7 metų.

 

 

Leiskis į nežemiškus nuotykius su puikiuoju ` Kosminiu kalnakasybos robotu! Diskiniu pjūklu ieškok vertingų kristalų ir susidėk juos į savo reaktyvinę kuprinę. Saugokis įkyraus žalio ateivio! Paskui perkonstruok robotą į krovinių transporterį arba lankstų robotizuotą kostiumą, kurį valdo robotas, papildomiems tarpgalaktiniams nuotykiams, arba sukurk ką nors visiškai nauja! Su šiuo 3in1 rinkiniu gali rinktis laisvai.

LEGO® gerbėjams patiks žaisti veiksmo scenas su šiuo įspūdingu Creator 3in1 Kosminio kalnakasybos roboto (31115) konstravimo rinkiniu. Žaislinis robotas turi lanksčias kojas ir rankas, besisukantį diskinį pjūklą, reaktyvinę kuprinę ant nugaros ir keičiamų išraiškų veidą, suteikiantį vaikams viską, ko jiems reikia ištisoms valandoms žaidimo vaidmenimis.Geriausi žaislai kūrybiškoms pramogomsSu šiuo LEGO Creator 3in1 rinkiniu kosmoso ir robotų gerbėjai gali leistis į 3 skirtingus konstravimo ir žaidimo nuotykius. Jie gali sukonstruoti kosminį kalnakasybos robotą, kuris turi ateivio figūrėlę ir kristalų rinkinį, tada jį perkonstruoti į lankstų keturkojį transporterį su robotu pilotu arba sukonstruoti lankstų dvikojį LEGO robotą.3in1 LEGO žaislų kolekcijaLEGO Creator 3in1 žaislai atveria įspūdingų galimybių pasaulį su 3 modeliais kiekvienoje dėžutėje! Creator 3in1 rinkiniai įkvepia išradingai žaisti su nuostabiais modeliais, pvz., automobiliais, būtybėmis ir lėktuvais.

• Kūrybingi vaikai gali naudoti robotą varžyboms su ateiviu dėl kristalų arba skraidyti po galaktiką 4-koju transporteriu, arba kovoti su kosmoso mūšiuose su 2-koju robotu.


• Lankstus kosminis kalnakasybos robotas turi diskinį pjūklą, reaktyvinę kuprinę ir veidą, kuris gali keisti išraiškas, o 4-kojis transporteris ir 2-kojis robotas turi po robotą pilotą.


• Šis 327 dalių LEGO® Creator 3in1 rinkinys malonus konstruoti aistringiems kosmoso gerbėjams nuo 7 metų amžiaus ir taps tobula dovana gimtadieniui ar šventėms.


• Šis žaislinis robotas yra 15 cm aukščio ir yra puikaus nešiojamo dydžio žaisti namuose ar kelyje.


• Kurkite nuotykius su kitais LEGO® Creator 3in1 rinkiniais: Laukinis liūtas (31112), Lenktyninių automobilių transporteris (31113), Lenktyninis motociklas (31114), Laukinio safario namelis medyje (31116) ir Banglentininkų paplūdimio namelis (31118).


• LEGO® Creator 3in1 rinkiniai leidžia vaikams galimybę leistis į nevaržomą išradingą žaidimą, kuriant veiksmo kupinas istorijas apie 3 šaunius ir spalvingus modelius kiekvienoje dėžutėje.


• Daugiau nei 6 dešimtmečius LEGO® konstravimo kaladėlės gamintos iš aukštos kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos susijungtų ir atsiskirtų taip pat.


• LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016889376
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 7 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26.2 x 6.1 x 19.1 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:31115 LEGO® Creator Kosminis kalnakasybos robotas
Jūsų atsiliepimas