21171 LEGO® Minecraft Žirgynas

22,99 €
Nėra
Kodas
21171

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

LEGO® Minecraft™ Žirgynas (21171) padeda suderinti populiariojo internetinio žaidimo pramogas ir nuotykius su neišsemiamomis kūrybinėmis LEGO kaladėlių galimybėmis ir arklių priežiūros džiaugsmais.

  • Kodas, serija: 21171 LEGO Minecraft
  • Detalių skaičius: 241
  • Rekomenduojamas amžius nuo 8 metų.

LEGO® Minecraft™ Žirgynas (21171) padeda suderinti populiariojo internetinio žaidimo pramogas ir nuotykius su neišsemiamomis kūrybinėmis LEGO kaladėlių galimybėmis ir arklių priežiūros džiaugsmais.

Kūrybingas žaidimas „Minecraft“ žirgyne
Vaikams, kurie mėgsta kurti, tinkinti ir nevaržyti savo vaizduotės, patiks šis universalus LEGO Minecraft rinkinys. Arklidės turi varstomus vartus ir yra kupinos „Minecraft“ detalių, tokių kaip auksinė morka ir deimantiniai šarvai. Jose yra arklių, kuriuos reikia šerti ir prižiūrėti, konstruojamas kliūčių ruožas ir grėsmingas raitelis skeletas! Šis betarpiškas, perkonstruojamas žaidimo rinkinys taps idealia dovana vaikams, kurie mėgsta žaisti „Minecraft“ arba myli arklius.

  • Perstatydami ir perkonstruodami LEGO® Minecraft™ Žirgyną (21171) vaikai atras neišsemiamas žaidimo galimybes su pažįstamais „Minecraft“ personažais.
  • Vaikai, kuriems patinka „Minecraft™,“ atpažins internetinio žaidimo arklių mobus, arklidžių pastatą ir autentiškus „Minecraft“ priedus, kurie įkvepia nevaržomam betarpiškam žaidimui.
  • Su šiuo universaliu žaidimo rinkiniu atsiveria daugybė žaidimo vaidmenimis galimybių. Vaikai gali maitinti ir prižiūrėti arklius, konstruoti jiems kliūčių ruožą ir kovoti su raiteliu skeletu!
  • Ši betarpiška populiaraus internetinio žaidimo kopija, nudžiugins tiek „Minecraft™“ žaidėjus, tiek arklių mylėtojus nuo 8 metų amžiaus.
  • 9 cm aukščio, 14 cm pločio ir 14 cm gylio perkonstruojamas rinkinys idealiai tinka žaidimui, eksponavimui ir derinimui su kitais LEGO® Minecraft™ rinkiniais.
  • Spalvingas arklidžių pastatas ir aplinka yra papildyti tokiais „Minecraft™“ priedais, kaip šieno ritiniai, auksinė morka ir deimantiniai arklio šarvai.
  • LEGO® Minecraft™ žaidimo rinkiniai suteikia „Minecraft“ žaidėjams naują būdą mėgautis savo mėgstamu žaidimu su personažais, scenomis ir ypatybėmis, sukonstruotomis iš LEGO kaladėlių ir dalių.
  • LEGO® konstravimo rinkiniai atitinka griežčiausius pramonės kokybės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir idealų sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežčiausius pasaulinius saugos standartus.

Papildoma informacija
Barkodas5702016913897
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 8 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 19 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:21171 LEGO® Minecraft Žirgynas
Jūsų atsiliepimas